Risengrød er en af de helt store juleklassikere. Men er du klar til et twist? Læs med her, hvor du får en supergod opskrift på risengrød, som skal laves på en måde, du nok aldrig har hørt om før.
Camille Maja har på sin blog delt en opskrift, hun selv har udviklet. Og vi synes, den er intet mindre end genial.
Hun laver sin risengrød ligesom alle andre. MEN færdiggør den under dynen. På den måde minimerer du dit elforbrug, men får det samme resultat, skriver hun.
Når du laver din risengrød færdig under dynen, er det vigtigt, at du bruger en tykbundet gryde med et tætsluttet låg. Når du tager grøden af varmen, pakker du den ind i et håndklæde, hvorefter du ruller din dyne rundt om gryden. Du kan med fordel stille den på en bordskåner, så du ikke risikerer at ødelægge dit sengetøj. Herefter skal grøden stå i et par timer eller længere. Du finder opskriften lige her.
Og husk så også at servere en portion for nissen!
