Velkommen til Momster Food.

Madinspiration

Momster Food er et madunivers for børnefamilier. Alle opskrifter og indlæg er skrevet af mødre, der jonglerer hverdagen og køleskabets udfordringer.

Momsterteamet finder indlæg og opslag på sociale medier med inspiration til madopskrifter der er nemme og lækre. Det er jo ret vigtigt i en travl hverdag.

Har du også en opskrift, som skal deles med andre, så send en mail til info@momster.dk og vi deler det herinde – med link til din blog eller Instagramprofil, hvis du ønsker det.

Vi udgiver aldrig hele opskriften, kun en teaser for det. Og så linker vi til dit indlæg, så man kan komme ind og se hele opskriften. Defor krediterer vi dig naturligvis altid.

Søger familier til tests

Vi søger også løbende nye familier til at teste madprodukter eller tjenester. Du kan melde dig på opgaverne på vores jobplatform Momsterjob. Her lægger vi alle jobs op, som du kan melde dig på.

Så længe du har en platform på de sociale medier, blog, instagram eller facebook, kan du teste. Har du en blog forøges dine chancer væsentligt. Dine følgertal og læsertal er ikke det vigtigste – det vigtigste er, at du udgiver gode opslag.